fredag 7. oktober 2011

OPPGAVE 1; STUE

OPPGAVEN
OM KUNDEN:
Jon (42) og Ole (36) er samboere. Jon er frisør og daglig leder, og Ole er kulturhusleder. De er opptatte av trender både innen mote og interiør og er veldig bevisste på hva de liker, men har tatt kontakt med deg fordi de ønsker en fagpersons blikk på stuen sin. Ingen av dem liker rot, og de ønsker et moderne og stramt inntrykk. De er begge glad i å se film, de elsker musikk og de leser mange magasiner og bøker. Paret har mange venner og har ofte fester hjemme. De inviterer gjerne på middag, men like ofte på vorspiel eller nachspiel med dans. Paret har god økonomi.

BEHOV:
Stuen skal inneholde en loungedel med mange sitteplasser når de er mange. De ønsker også en mulighet for en gruppe med to gode stoler der de kan slappe av, se TV / film og høre på musikk. Det bør være mye fri golvplass - eller være lett å rydde bort møbler – slik at det er enkelt å lage dansegolv. Det må være god plass til bøker, magasiner og DVDer. Musikken har paret lagret digitalt.
Det skal også være mulighet for spiseplass til minst 12, i tillegg til barløsningen som allerede er planlagt.

OM ROMMET / BOLIGEN:
Jon og Ole bor i en moderne penthouseleilighet i et leilighetskompleks ved Smedasundet. Leiligheten er 220 m2. Stuen er en del av et stort allrom med kjøkken – og er på  nesten 70 m2. Fra stuen er det dører ut til et innglasert terrasserom mot vest og en frokostterrasse mot sør. Utsikten er flott!

 MØBLERINGSPLANSJE:


FARGE OG MATERIALPLANSJE:
De fleste møblene som jeg har valgt er ifra Slettvoll pågrunn av dette var noe kundene ønsket

OPPRISS: 


GULV VALG:
Gulvet jeg har valgt til denne oppgaven er hvittmattlakert parkett ifra gulvnett.no. Det er 15 mm tykt som kan slipes ned 4-5 ganger. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar