fredag 16. desember 2011

OPPGAVE 3; BAD

OM KUNDEN:
Mona er 38 år og bor sammen med datteren Emma på 16. Mona jobber som ingeniør på Kårstø, og Emma går siste året på ungdomsskolen. Mona reiser en del i jobben, Emma bor da hos faren, som bor på Solvang med sin nye familie.  Mona og Emma er begge travle med jobb, skole og fritidsakitiviteter. Begge liker å være i aktivitet og trener ganske mye. Emma er mye ute sammen med venner, og trener blant annet en del på dansestudio. Hun drømmer om å bli danser. Begge liker også godt å være hjemme og slappe av. De er begge også glade i å pynte seg og det blir noen timer foran speilet, spesielt for Emma – da gjerne sammen med venninner. De byttelåner klær, smykker og sko.

BEHOV:
De ønsker at badet skal bli brukt både til kjappe dusjer og stell om morgenen, og til avslapping og nedstressing når de har bedre tid. De ønsker seg et badekar i tillegg til dusj. De kan også tenke seg å ha hver sin vask med tilhørende oppbevaring. De trenger oppbevaring til håndklær, kosmetikk, sminke og litt smykker og annet ”stash”. De trenger også oppbevaringsplass for ekstra dopapir. De vil ha plass til å henge opp morgenkåper og nattkjoler og vil ha en tørkeplass for store gode dusjhåndklær.

OM ROMMET / BOLIGEN:
Boligen er en tomannsbolig fra 1999. Huset ligger i Skåredalen. Rommet du skal planlegge er hovedbadet i boligen, men det finnes et mindre bad med WC, vask og dusj som er mest beregnet på gjester. Hovedbadet ligger i første etasje (kjeller) og har et vindu (mot nord.)

DU MÅ TA HENSYN TIL:
Badet er egentlig ikke så slitt, men det er noe utdatert, og Mona og Emma liker verken stilen eller fargene på badet. Flisene skal derfor skiftes ut. Badet er tidligere brukt til kombinert vaskerom og bad, men nå har boligen fått eget vaskerom. Vaskemaskin og tørketrommel skal derfor ikke planlegges inn på badet. Pr i dag så er varmtvannstanken plassert i rommet, men den har Mona planer om å bygge inn i vaskerommet vegg i vegg. Taket er i trepanel. Døren går ut til gangen, og kan om du vil flyttes, men må beholdes på samme vegg. Badet har varmekabler i gulvet, disse vil de gjerne beholde.

STIL:
Mona og Emma er typiske jenter, som er glade i feminine farger og fine ting. De ser gjerne for seg et luftig, lyst og spa-lignende bad. Mona har god råd og kan tenke seg å bruke endel penger på badet. Hun vet ikke helt hvor lenge hun ser for seg at hun skal bli boende i huset, så hun ønsker at du tar hensyn til at badet skal kunne være fristende for andre når det evnt selges. Det vil si at du må tenke at de faste installasjonene skal være klassiske og tidløse. Dette gjelder også farger og materialer som du velger til badet.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar