fredag 16. desember 2011

OPPGAVE 3; BAD

OM KUNDEN:
Mona er 38 år og bor sammen med datteren Emma på 16. Mona jobber som ingeniør på Kårstø, og Emma går siste året på ungdomsskolen. Mona reiser en del i jobben, Emma bor da hos faren, som bor på Solvang med sin nye familie.  Mona og Emma er begge travle med jobb, skole og fritidsakitiviteter. Begge liker å være i aktivitet og trener ganske mye. Emma er mye ute sammen med venner, og trener blant annet en del på dansestudio. Hun drømmer om å bli danser. Begge liker også godt å være hjemme og slappe av. De er begge også glade i å pynte seg og det blir noen timer foran speilet, spesielt for Emma – da gjerne sammen med venninner. De byttelåner klær, smykker og sko.

BEHOV:
De ønsker at badet skal bli brukt både til kjappe dusjer og stell om morgenen, og til avslapping og nedstressing når de har bedre tid. De ønsker seg et badekar i tillegg til dusj. De kan også tenke seg å ha hver sin vask med tilhørende oppbevaring. De trenger oppbevaring til håndklær, kosmetikk, sminke og litt smykker og annet ”stash”. De trenger også oppbevaringsplass for ekstra dopapir. De vil ha plass til å henge opp morgenkåper og nattkjoler og vil ha en tørkeplass for store gode dusjhåndklær.

OM ROMMET / BOLIGEN:
Boligen er en tomannsbolig fra 1999. Huset ligger i Skåredalen. Rommet du skal planlegge er hovedbadet i boligen, men det finnes et mindre bad med WC, vask og dusj som er mest beregnet på gjester. Hovedbadet ligger i første etasje (kjeller) og har et vindu (mot nord.)

DU MÅ TA HENSYN TIL:
Badet er egentlig ikke så slitt, men det er noe utdatert, og Mona og Emma liker verken stilen eller fargene på badet. Flisene skal derfor skiftes ut. Badet er tidligere brukt til kombinert vaskerom og bad, men nå har boligen fått eget vaskerom. Vaskemaskin og tørketrommel skal derfor ikke planlegges inn på badet. Pr i dag så er varmtvannstanken plassert i rommet, men den har Mona planer om å bygge inn i vaskerommet vegg i vegg. Taket er i trepanel. Døren går ut til gangen, og kan om du vil flyttes, men må beholdes på samme vegg. Badet har varmekabler i gulvet, disse vil de gjerne beholde.

STIL:
Mona og Emma er typiske jenter, som er glade i feminine farger og fine ting. De ser gjerne for seg et luftig, lyst og spa-lignende bad. Mona har god råd og kan tenke seg å bruke endel penger på badet. Hun vet ikke helt hvor lenge hun ser for seg at hun skal bli boende i huset, så hun ønsker at du tar hensyn til at badet skal kunne være fristende for andre når det evnt selges. Det vil si at du må tenke at de faste installasjonene skal være klassiske og tidløse. Dette gjelder også farger og materialer som du velger til badet.








fredag 9. desember 2011

KJØKKEN BESØK BADEMILJØ


 Idag var vi på besøk hos bademiljø for en liten kikk på baderoms møbler ol. Vi fikk også en omvisning i butikken hvor de fortalte om flisene de solgte og møblene. Og ikke minst da vi fikk se hvordan de jobbet med programmene sine og kunder. 


Italienske fliser i friske farger!



Ny servant som er kommet inn i glass!
 

Gammelt badekar som nå er på vei inn igjen! Utrolig kult 



Nyeste servantene som er kommet inn ifra Italia!



UTPLASERING HOS INDESIGN 5.12.11

Da vi kom til Indesign idag satt alle de ansatte og hadde ukens styremøte. Vi hadde på fredag før vi dro at vi skulle finne møbler ifra leverandørene som Indesign selger som skulle passe inn i en bar/utleie lokale som kunne brukes til forskjellige arrangementer. Vi satt frem til kl 12-halv 1 med oppgaven med tanke på at vi begge syntes det var litt vrien å gjennomføre. Men vi ble ferdig til slutt og vi var begge fornøyde med hvert vårt forslag. Etter det pusset vi eg krystall lampe som skulle leveres til en kunde, før vi fikk bruke den siste tiden til og prøve sitte de ulike stolene og finne våre favoritter. Det var kjekt å tilbringe utplasseringstiden min hos Indesign, utrolig kjekke mennesker og kjekk butikk. Angrer ikke et sekund på at jeg valgte utplasseringen min hos Indesign.

Begynnelsen på oppgaven vi fikk:

























Resultatet på oppgaven:
KOMMER!! SKAL FÅ TILSENDT BILDE

UTPLASERING HOS INDESIGN 2.12.11

Idag var jeg tilbake på Indesign og Liv Anja var med meg. Da vi kom var det full kaos etter som om at de skulle fikse i "huset" som de har pusset opp gjennom høsten til en serie på TVhaugaland. Vi begynte med å rydde i noen knagger som det er bilde av under her. Vi pakket opp noen nye ettersom at de hadde fått inn nye farger. Etterpå ryddet vi i hyllen like ved der knaggene skulle stå, for vi måtte flytte litt ting i den da vi ryddet i knaggene. Etterpå pakket vi opp puter, kurver og lamper som skulle ut i butikken. Noe som tok en god stund. Før vi skulle sette ut kurvene og putene ut i butikken og de det ble i noen hyller som det er bilde av nederst.

Før:                                                       



















Etter:





















Før:                                                          



















Etter;