søndag 5. februar 2012

HTH KJØKKEN


Da var den første dagen på utplassering hos HTH kjøkken unnagjort. Da vi kom ble vi tatt imor av Linda som viste oss rundt i butikken. Vi så på utstillingene de har i butikken og hun viste oss de forskjellige fontene og benkeplatene de selger. Hun fortalte litt om de forskjellig hvitevare merkene de selger og om det som er bak skapdørene på et kjøkken. Vi fikk utdelt en del kataloger som vi kunne bruke til å lese og skive ned litt informasjon om HTH kjøkken og hvordan de jobber med kunder og innredning av kjøkken.

HTH KJØKKEN
HTH kjøkken er et dansk kjøkkenfirma som tilbyr kjøkken, garderober og bad. HTH har  en 25 års garanti på skuffesider og –skinner, hengsler, trådvarer samt skinner og metallbraketter forbundet med trådvarer. Alle benkeplatene er av tropiske heltre og er sertifisert av FSC for å garantere at de kommer fra ansvarsfull skogdrift og andre kontrollerte kilder. Det er tatt hensyn til miljø, dyr og mennesker involvert i skogsdrift. Det er en garanti på at alle materialene har blitt testet for utslipp av gass og lukt, og at de ikke har en negativ påvirkning på inneklima, helse og velvære. HTH er den eneste kjøkkenforhandleren i Haugesund/Karmøy som har merket: SUNT INNEKLIMA bland sine konkurrenter.



HTH har 3 forskjellige muligheter når det kommer til å bestille et HTH kjøkken.
1. KJØP MED ETT KLIKK
Kjøp med et klikk betyr at du kan bestille ditt nye kjøkken på nett i ro og mak. Det er den billigste måten å få et HTH kjøkken på, fordi du klarer deg helt uten hjelp fra kjøkken konulenter fra HTH. På hth.no kan du velge mellom et utvalg av de mest populære modellene, og tegne og bestille ditt kjøkken med de ingrediensene som passer deg. De leverer gjerne over hele landet til en svært rimelig pris. Bor du nært vårt sentrallager i Oslo, kan du velge å hente kjøkkenet selv. Dette sparer du penger på. Du setter sammen og monterer ditt nye kjøkken på egen hånd. Til gjengjeld får du et HTH kjøkken til desidert laveste pris.

2. SÅ GODT SOM HJEMMELAGET/GJØR DET SELV
Vil du gjøre det selv, kan du velge blant et utvalg av HTH kjøkken mest populære kjøkkenmodeller. I butikken kan du se hvilken muligheter du har, før du bestemmer deg. Kjøkken konsulentene gir deg gjerne råd og profesjonelle tips, men du står selv for oppmåling, sammensetting og montering. Du kan hente kjøkkenet på vårt lager i Oslo hvis du bor i nærheten, dermed spare penger. Eller du kan betale HTH for å frakte hele herligheten hjem til deg. Gjør det selv betyr at vi står til din disposisjon med tips og service, og det gjør kjøkkenet litt dyrere.

3. DU FÅR ALT SERVERT/TRYGT OG GODT
Det er ikke uten grunn at de kaller det Trygt og godt. HTH sørger nemlig for det meste, fra ide til ferdigstilt kjøkken. De bidrar til planlegging og innredning av ditt nye kjøkken. De tar oss av oppmåling slik at du kan være trygg på at du selv den minste detalj passer når alt skal på plass. Du får HTH kjøkkenet levert ferdig sammensatt, slik at det bare er til å sette i gang. Vil du helst slippe å gjøre noe selv, kan du også overlate monteringen av kjøkkenet til dem.



Når du kommer inn på HTH kjøkken og vil ha hjelp til å bytte ut ditt gamle kjøkken blir det først av alt avtalt en tid som passer for både deg og kjøkken konsulenten. Med dette vet du at når du kommer tilbake for ditt møte, får du 100% konsulentens oppmerksomhet. Dere begynner med å se på tegning ifra kjøkkenet ditt og finner inspirasjon til hvordan kunden vil ha det nye kjøkkenet. Inspirasjon er utrolig viktig for å komme frem til kundens drømme kjøkken. To like fronter kan bli brukt i to helt forskjellige kjøkken.

Når dette er gjort begynner konsulenten med noe standard spørsmål som Hvem bor i ditt kjøkken og hvor mange skal bruke ditt nye kjøkken, og hvordan? Har dere små barn, husdyr og livlig trafikk på kjøkkenet, krever det praktisk innredning og robuste materialer, slik at kjøkkenet passer til alle og fungerer optimalt.

Uansett hvor mange og hvor unge brukerne er, må innredning, design og materialer i ditt nye kjøkken ta høyde for dine ønsker når det gjelder kjøkkenets utseende og funksjon. Hvis matlagingen har fokus, må du sørge for god plass i skap og skuffer til råvarer, krydder og kjøkkenutstyr.

Når et kjøkken ska innredes skal man alltid sete trekanten i fokus. Forskjellige måter og innrede kjøkken på er

Enkelt kjøkken.
Praktisk til små rom. Med avstand mellom trekantenes hjørner får du både en god arbeidsflyt og tilstrekkelig benkeplass.

Dobbelt kjøkken
Fungerer godt i avlange kjøkken og i rom med gjennomgang. Her er det mange muligheter for å få god skap- og benkeplass og effektiv arbeidsflyt.

Enkelt kjøkken med kokeøy
Modellen er beregnet på åpne kjøkkener, hvor øyen gir ekstra oppbevaringsmuligheter og plass til hyggelig samvær rundt matlagingen.

Vinkelkjøkken
Her finner du en bra sammenheng mellom de te arbeidsstedene. Du får god benkeplass ved å plassere komfyr og vask i hvert sitt bein i vinkelen, slik at flere kan delta i matlagingen.

U-formet kjøkken
Passer best til store kjøkkener. Formen gir masse benkeplass, og det er enkelt å plassere de tre arbeidsstedene riktig i forhold til hverandre.

G-formet kjøkken
En sjelden planløsning som fungerer bra når du har et stort kjøkken. Det er enkelt å sikre kort avstand mellom arbeidsstedene, og G-formen avgrenser kjøkkenet i forholdt til resten av rommet.