onsdag 31. august 2011

HAUGALAND KUNSTVERK

Var en tur innom for å besøke Haugaland Kunstverk idag hvor de har hatt en utstilling. Dekorasjonene på selve huset og husets mur er jo kunst i seg selv. Kult at de har dekorert utsiden også, og ikke bare innsiden. Vi gikk også gå gjennom huset for å se i gangene og noen av kontorene.

    

   


                  






Utstillingen bestod av konsertplakater som var designet av en kunstner ifra USA som heter Scrojo. Den bestod av 3 vegger, og tilsammen 40 plakater.


     




tirsdag 23. august 2011

NYTT ÅR, NYE MULIGHETER

Du har nå kommet inn på min lille interiør skoleblogg. Mitt navn er Marie Elstad og jeg går mitt 3 år på Haugaland vidergående skole. I dagene fremover og til slutten av dette skoleåret håper jeg kommer til å bli en spennende tid for meg og hele klassen. Jeg har stor tro på en ungdomsbedrift og jeg håper vi kan komme opp med noen smarte ideer til hva den kan være. Ellers er vi jo også russ i år for dem som vil det, noe som også er en glede. Skal bli koselig når vi skal samles en jentegjeng og skal ”designe” buksene våre.

Litt om meg selv, jeg er en jente på 17 år og har bursdag 5. Oktober da jeg endelig fyller 18 år. På fritiden min er med venninnene min og min kjæreste. Jeg har ingen jobb for jeg har valgt å fokusere på skolen. Men jeg driver alltid småprosjekter hjemme på rommet mitt så jeg har sjeldent problemer med å finne på noe som skal få tiden til å gå. Ellers liker jeg å reise og oppleve nye ting. Men jeg er i grunn en veldig Hellas frelst jente.

Akkurat nå driver jeg med litt oppussing i stuen min, som skal få en lilla vegg. Har også tatt inn en gammel seksjon som foreldrene mine hadde for noen år tilbake som nå skal bli hvit og få lilla skap knotter ifra kremmerhuset. Skal også sy nye putetrekk og trekk til en liten puff i et søtt blomstermønster.


Kanskje jeg skal be onkelen min om å lage et av disse bordene til rommet?